Producten

Kind

 | 

Met leer


Pikeur rijbroek Lucinda Girl - stof 82

Pikeur rijbroek Lucinda Girl - stof 82Jong, sportief en modern! Belangrijke kenmerken voor de pasvorm en uitstraling zijn de lagere taillehoogte, de innovatief gelabelde zijstreep en de elastische beenafsluiting. De Lucinda heeft een rits zakje voor en heeft een ¾ McCrown kunstlederen zitvlak.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 119.95

Aantal  Pikeur rijbroek Lucinda Girl Softshell - stof 83

Pikeur rijbroek Lucinda Girl Softshell - stof 83Warm en behaaglijk en daarnaast ook trendy! De Lucinda Gril Softshell geeft een ideaal lichaamsklimaat en is ook uiterst comfortabel. De rijbroek is gemaakt van warme Winter Softshell met warme binnenzijde. Voorzien van ¾ kunstlederen inzet van McCrown en elastische beenafsluiting.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 139.95

Aantal  Pikeur rijbroek Lugana Kids - stof 82

Pikeur rijbroek Lugana Kids - stof 82Klassieke kinder- en jeugdrijbroek, met een smalle getailleerde pasvorm. Voorzien van ¾ McCrown kunstlederen zitvlak en een comfortabel rits zakje aan de voorzijde.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 109.95

Aantal  Pikeur rijbroek Patrizia - stof 82

Pikeur rijbroek Patrizia - stof 82Young en trendy! 4-pocket stijl kinderen en jeugdrijbroek met modieuze contraststiksels. Voorzien van elastische beenafsluiting en ¾ McCrown kunstlederen zitvlak.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 109.95

Aantal  Pikeur rijbroek Patrizia Kontrast - stof 82

Pikeur rijbroek Patrizia Kontrast - stof 82Young en trendy! 4-pocket stijl kinderen en jeugdrijbroek met modieuze contraststiksels en PIKEUR opdruk aan de zijkant. Voorzien van elastische beenafsluiting en ¾ McCrown kunstlederen zitvlak in contrasterende kleur.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 109.95

Aantal  Pikeur rijbroek Prisca Girl - stof 82

Pikeur rijbroek Prisca Girl - stof 82Jong, sportief en modern! Belangrijke kenmerken voor de pasvorm en uitstraling zijn de lagere taillehoogte, de innovatief gelabelde zijstreep en de elastische beenafsluiting. De Prisca heeft een rits zakje voor en heeft leren kniestukken.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 99.95

Aantal