Producten

Kind

 | 

Met grip


Pikeur rijbroek Brooklyn Grip - stof 82

Pikeur rijbroek Brooklyn Grip - stof 82De Brooklyn heeft het klassieke vorm, is nauw sluitend en heeft siliconenn kniestukken. Aan de voorzijde heeft de Brooklyn twee steekzakken en het pikeur logo geborduurd. De beenafsluiting is gemaakt van stretch stof. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 74.95

Aantal  Pikeur rijbroek Lucinda Girl Grip - stof 33

Pikeur rijbroek Lucinda Girl Grip - stof 33Moderne kinder- en jeugdrijbroek met een lagere taillehoogte en innovatie Pikeur Grip op het zitvlak, zeer sterk en antislip. Naast de elastische beenafsluiting zonder klittenband heeft de Lucinda Girl Grip ook een nieuwe tailleband, een rits zakje voor en een Pikeur label aan de zijkant.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 129.95

Aantal  Pikeur rijbroek Lucinda Girl Grip - stof 82

Pikeur rijbroek Lucinda Girl Grip - stof 82Moderne kinder- en jeugdrijbroek met een lagere taillehoogte en innovatie Pikeur Grip op het zitvlak, zeer sterk en antislip. Naast de elastische beenafsluiting zonder klittenband heeft de Lucinda Girl Grip ook een nieuwe tailleband, een rits zakje voor en een Pikeur label aan de zijkant.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 129.95

Aantal  Pikeur rijbroek Lucinda Girl Grip Softshell- stof 83

Pikeur rijbroek Lucinda Girl Grip Softshell- stof 83Moderne kinder- en jeugdrijbroek met een lagere taillehoogte en innovatie Pikeur Grip op het zitvlak, zeer sterk en antislip. Naast de elastische beenafsluiting zonder klittenband heeft de Lucinda Girl Grip ook een nieuwe tailleband, een rits zakje voor en een Pikeur label aan de zijkant.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 135.00

Aantal  Pikeur rijbroek Lucinda Girl Slim Grip - stof 82

Pikeur rijbroek Lucinda Girl Slim Grip - stof 82Slim-Style uitvoering van de Lucinda girl Grip. Voorzien van smallere taille-, heup- en beenwijdte en toegevoegde lengte. Met Pikeur logo op de zijkant van het bovenbeen en elastische beenafsluiting.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 129.95

Aantal  Pikeur rijbroek Patrizia Girl Grip - stof 78

Pikeur rijbroek Patrizia Girl Grip - stof 78Young en trendy! 4-pocket stijl kinderen en jeugdrijbroek met modieuze contraststiksels. Voorzien van elastische beenafsluiting en ¾ Grip zitvlak.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 109.95

Aantal  Pikeur rijbroek Patrizia Girl Grip - stof 82

Pikeur rijbroek Patrizia Girl Grip - stof 82Young en trendy! 4-pocket stijl kinderen en jeugdrijbroek met modieuze contraststiksels. Voorzien van elastische beenafsluiting en ¾ Grip zitvlak.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 109.95

Aantal  Pikeur rijbroek Prisca Girl Grip - stof 82

Pikeur rijbroek Prisca Girl Grip - stof 82Moderne kinder- en jeugdrijbroek met een lagere taillehoogte en innovatie Pikeur Grip op de kniestukken, zeer sterk en antislip. Naast de elastische beenafsluiting zonder klittenband heeft de Lucinda girl Grip ook een nieuwe tailleband, een rits zakje voor en een Pikeur label aan de zijkant.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. € 109.95

Aantal  Pikeur rijbroek Braddy Grip - Stof 82

Pikeur rijbroek Braddy Grip - Stof 82Vergelijkbaar model met de Brooklyn Grip, maar dan met 3/4 siliconen zitvlak. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 99.95

Aantal  Pikeur rijbroek Kalotta Batch Grip - Stof 82

Pikeur rijbroek Kalotta Batch Grip - Stof 82Een modische meisjes rijbroek met twee comfortabele steekzakken. De taille is iets lager en de broek heeft een badge op de voor en achterkant bij de zakken. Deze rijbroek heeft een 3/4 siliconen zitvlak.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 129.95

Aantal  Pikeur rijbroek Kalotta Grip - Stof 82

Pikeur rijbroek Kalotta Grip - Stof 82Een modische meisjes rijbroek met twee comfortabele steekzakken. De taille is iets lager en de broek heeft een strass-applicatie op de voor en achterkant bij de zakken. Deze rijbroek heeft een 3/4 siliconen zitvlak.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 129.95

Aantal